Van Damme Advocatuur

Mr. (José) Geerdes

T: 0251-272 378
F: 0251-226 335
geerdes@vandamme-advocaten.nl

José heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.
Zij heeft daarna ruim acht jaar als jurist gewerkt bij het toenmalige GAK en DAS Rechtsbijstand. Vanuit de gedachte dat het goed zou zijn om als jurist ook ervaring op te doen in het bedrijfsleven besloot zij in 2001 de overstap te maken naar KPN om daar die (management)ervaring op te doen. Bij KPN heeft zij een aantal jaren in HR functies gewerkt en veel ervaring opgedaan met grote en complexe reorganisaties, individuele arbeidsgeschillen, beleidsvraagstukken, arbeidsvoorwaarden en het adviseren van managers op velerlei gebied. Tevens is zij vanuit HR betrokken geweest bij in en outsourcingstrajecten waardoor zij ervaring heeft met alle aspecten die daarbij aan de orde komen. De laatste vijf jaar was zij werkzaam als manager waarbij het accent afwisselend lag op commercie, HR, financiën en operatie.

Door haar ervaring in HR en als manager is José in staat om zaken vanuit meerdere perspectieven te beoordelen. In haar werk staat een no-nonsense benadering voorop. Zij weet zaken snel tot de kern terug te brengen en heeft een scherp analytisch vermogen. Door haar ervaring als manager combineert zij dat met een goed gevoel voor verhoudingen en een flinke dosis mensenkennis.

José is praktisch ingesteld en houdt niet van "interessantdoenerij”.  De laagdrempeligheid van het kantoor vindt zij daarom van groot belang.

José zal altijd proberen uw zaak in overleg met een wederpartij op te lossen. Procederen is immers geen doel op zich. Lukt dat niet dan schroomt zij echter niet om voor u te procederen. Haar uitgangspunt daarbij is dat er evenwicht moet zijn tussen de kosten en de haalbaarheid van uw zaak.

Praktijkgebieden:

  • arbeidsrecht;
  • sociaal verzekeringsrecht;
  • huurrecht.